Στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίζεται απόψε το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον φετινό τελικό της Eurovision.
Η εκρηκτική τραγουδίστρια, στο πλαίσιο του «Rock The Roof», ενός θεαματικού πάρτι που έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ τραγούδησε το My Number One, δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό.
Ωστόσο υπήρχαν κάποιοι που ασχολήθηκαν με τα κιλά της και όχι με το υπερθέαμα που πρόσφερε κάνοντας κακεντρεχή σχόλια στα social media.
Στη πρώτη συνέντευξή της μετά τον σάλο που προκλήθηκε η ίδια απαντά σχετικά με το body shaming που υπέστη.
«Να σου πω κάτι; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ» ακούγεται να λέει στο trailer της εκπομπής η τραγουδίστρια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.