Καλομοίρα: Επέστρεψε στην Ελλάδα έτοιμη για μεγάλο comeback
Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η δημοφιλής τραγουδίστρια Καλομοίρα
Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η δημοφιλής τραγουδίστρια Καλομοίρα.
Η Καλομοίρα, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, κρατά πάντα επαφές με την χώρα μας, αφού πολλοί είναι αυτοί που την αγαπούν και τη στηρίζουν.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Η Καλομοίρα, η οποία εκτός από τη μουσική, έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της τόσο στην υποκριτική, όσο και στην παρουσίαση, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ΑΝΤ1 που την ανέδειξε μέσα από το Fame Story, ενώ συνεχίζει να ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία του ομίλου και στο παρελθόν έχει αναλάβει και την παρουσίαση διάφορων τηλεοπτικών του προγραμμάτων.
Το μεσημέρι της Τρίτης, η Καλομοίρα βρέθηκε στα γραφεία της Heaven music, όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο λόγος της επίσκεψης της Καλομοίρας στη χώρα μας είναι τα νέα επαγγελματικά βήματα που ετοιμάζει που περιλαμβάνουν κάποια νέα τραγούδια, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε κάποιο από τα living streaming που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η δισκογραφική της εταιρεία.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και ενδεχομένως η Καλομοίρα να είναι ένα από τα πρόσωπα που το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήθελε να αξιοποιήσει σε κάποιο από τα projects που ετοιμάζει.
Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει το όνομά της να συζητιέται και για μια εκ νέου συμμετοχή στη Eurovision. Μετά την επιτυχία του My Secret Combination. και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2007.
Πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν πως θα ήθελαν να την ξαναδούν σε έναν τέτοιο ρόλο. κάτι που δε δείχνει καθόλου απίθανο να δούμε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια!
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442