Δημήτρης Σταρόβας: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και αποχώρησε από τη συνέντευξη
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την ιδιότητα του... σκηνοθέτη που απέκτησε προσφάτως, την τηλεόραση, τα reality και το κανάλι του στο Youtube
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την ιδιότητα του… σκηνοθέτη που απέκτησε προσφάτως, την τηλεόραση, τα reality και το κανάλι του στο Youtube.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο στούντιο, όπου γίνονται τα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού των 15 50 «Η εξομολόγηση» σε δική του σκηνοθεσία.
Η εξάρτηση από την τηλεόραση
Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε εκτός των άλλων για την «εξάρτησή» του από την τηλεόραση και ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Συγκεκριμένα όταν είχε πάει σε κάμπινγκ στη Χαλκιδική, όπου δεν υπήρχε τηλεόραση, πήγε και αγόρασε μία, αν και ήξερε ότι η περιοχή δεν είχε σήμα.
«Έβλεπα μόνο το χιόνι για να με παίρνει ο ύπνος» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στα reality, με τον Δημήτρη Σταρόβα να τονίζει: «Όλα τα ίδια είναι, με διαφορετικό αμπαλάζ». Σε εκείνο του σημείο η ρεπόρτερ του «Πρωινού» του ζήτησε να σχολιάσει την αποχώρηση του αγαπημένου του Τζιοβάνι από το MasterChef, αντέδρασε… έντονα.
«Αυτό δεν έπρεπε να μου το πεις τώρα. Είμαι τρία επεισόδια πίσω, μου κατέστρεψες το βράδυ» απάντησε και αποχώρησε… εκνευρισμένος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.