Στο Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης ο Σαρλ Μισέλ
Το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα
Το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα.
Τον κ. Michel υποδέχθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ στις αίθουσες του Μουσείου, ο κ. Michel ξεναγήθηκε από την Υπουργό και τον καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη. Στη συνέχεια, η Λίνα Μενδώνη συνόδευσε τον Charles Michel στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, όπου ξεναγήθηκε από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών, Ελένη Μπάνου.
Ο κ. Michel εξέφρασε τη χαρά του που για πρώτη φορά επισκέφθηκε την Ακρόπολη, λέγοντας «η ελευθερία και η δημοκρατία, 25 αιώνες μετά τον Σωκράτη, πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου μας».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας