Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, πρόκειται για άνδρα από την Αλβανία, με την ηλικία του να μην έχει ακόμα προσδιοριστεί.
Σύμφωνα με τον Alpha, το θύμα είχε κατηγορηθεί πριν από αρκετά χρόνια ότι είχε πάρει μέρος στον πόλεμο της νύχτας. Και τότε, όπως και φέτος, ήταν μια χρονιά μια χρονιά που υπήρχε μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ των συμμοριών της νύχτας. Τότε είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί.
Η αστυνομία τον συναντά ξανά πριν από λίγο καιρό, πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο ίδιος τη στιγμή που κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι είχε δεχτεί και πάλι επίθεση, από την οποία είχε γλιτώσει, αφού τα πυρά τον είχαν χτυπήσει στο πόδι.
Από την αστυνομία θεωρούν δεδομένο ότι πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση, στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.