Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε στον τρίτο τελικό της Α1 της Βουλιαγμένης με 7-4, έκανε το 3-0 στη σειρά με τον ΝΟΒ και έβαψε… ερυθρόλευκο το φετινό πρωτάθλημα.
Με αυτόν τον τίτλο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έκανε το τρεμπλ στη φετινή σεζόν, αφού πριν από το πρωτάθλημα είχε κατακτήσει επίσης την Ευρωλίγκα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το τρεμπλ, γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ηγέτης των Πειραιωτών λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού και τη νίκη των κοριτσιών του Ολυμπιακού, συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του πρώτου Θρυλικού τρεμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Βαγγέλη Μαρινάκης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.