Πυρ και μανία έγινε ο Snik με το Πρωινό και μέσω instastory που ανέβασε στα social media, ξέσπασε άγρια κατά των συντελεστών της εκπομπής.
Στο Πρωινό προβλήθηκε ένα απόσπασμα από live του Snik στο Instagram ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε ότι ο ίδιος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Τζιά με μία αεροσυνοδό, που ονομάζεται Νάνσυ.
Πριν από λίγο ο Snik ανέβασε instastory, ξεσπώντας και λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής σε έντονο ύφος: «Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας