Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας στο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη (2/6) θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος στον πρώτο γύρο νίκησε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) τον Σεμπαστιάν Κόρντα.

Ο Αμερικανός, ο οποίος είχε κατακτήσει πριν από λίγες ώρες τον τίτλο στην Πάρμα, δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να κάνει την έκπληξη και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Ο Κόρντα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να κάνει 6 διπλά λάθη, 47 αβίαστα λάθη και να δεχθεί 4 μπρέικ, ενώ δεν κατάφερε ούτε μια φορά να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του, με τον Ισπανό, Νο. 103 στην παγκόσμια κατάταξη, να παίρνει μια εύκολη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια και έχει απολογισμό 13/11, ενώ στο χώμα έχει 11/8. Είναι δεξιόχειρας, κατάγεται από την Βαλένθια, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο.

Πηγή: to10.gr