Alessia Demetz: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Αλέξη Παππά-Δείτε τι συνέβη
Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται. Ή μήπως όχι;
Ο Αλέξης Παππάς από την στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor ζει τον έρωτά του με την αγαπημένη του Alessia Demetz.
Οι δύο τους είναι πολύ καλά μαζί ενώ πριν από λίγο καιρό απόλαυσαν ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, για να γνωριστούν καλύτερα, αφού η σχέση τους βρίσκεται ακόμη στην αρχή της.
Αυτή τη φορά η Alessia Demetz, ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην χώρα μας για να βρεθεί στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά.
Ωστόσο κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, την κράτησαν πίσω στο Μόντε Κάρλο. Για τον λόγο αυτό η ίδια θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, να του ζητήσει συγγνώμη που δεν κατάφερε να τον επισκεφθεί.
«Θα ήθελα να με συγχωρέσεις που δεν μπορώ να βρίσκονται στο πλευρό σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα έρθω πολύ σύντομα στην Ελλάδα, γιατί μου λείπεις πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Alessia.
Το συγκεκριμένο βίντεο το έκανε repost και ο ηθοποιός στα social media του, αποδεικνύοντας πως δεν κρατάει κακία στην σύντροφό του και ανυπομονεί να την δει.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)


