Την αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης (3/6) η Μαρία Σάκκαρη.
Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια στους «32» του γαλλικού γκραντ σλαμ θα αντιμετωπίσει την Ελίζ Μέρτενς από το Βέλγιο, η οποία επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-4) της Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν, μετά από 2.5 ώρες και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.
Η Βελγίδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην Ζαρίνα Ντίγιας και χρειάστηκε να ξοδέψει πολλές δυνάμεις για να καταφέρει να την αποκλείσει. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστεί η Μαρία Σάκκαρη με την Ελίζ Μέρτενς, με τις δύο τενίστριες να έχουν από μία νίκη.
Η Μέρτενς είχε κερδίσει το 2019 στην Ζουχάι, σε ένα ματς που είχε γίνει σε σκληρή επιφάνεια με 2-1 σετ, ενώ η Μαρία είχε επικρατήσει την ίδια σεζόν στο Ραμπάτ με 2-0, σε ένα παιχνίδι που είχε διεξαχθεί σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως είναι και η αντίστοιχη που γίνεται το Ρολάν Γκαρός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.