![Λαχταριστά λιγκουΐνι με σολομό από τον Απόστολο Ρουβά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/06/rouvas-e1622807044715.jpg)
Λαχταριστά λιγκουΐνι με σολομό από τον Απόστολο Ρουβά
Μια εύκολη συνταγή που όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.
Spotlight
-
Η ανατριχιαστική στιγμή που αφήνει την αρραβωνιαστικιά του να πεθάνει μετά το μοιραίο τροχαίο
-
Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος στο Ηράκλειο - Επιβάτες αναζητούσαν αλκοόλ και αντέδρασαν επιθετικά
-
ΠΑΣΟΚ: Το αφήγημα των 8 διεκδικητών της προεδρικής κούρσας
-
Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο
Με ένα ξεχωριστό αλλά εύκολο πιάτο έκλεισε η εβδομάδα στο «Πάμε Δανάη!». Ο Απόστολος Ρουβάς μαγείρεψε λιγκουΐνι με σολομό και όσοι βρίσκονταν στο πλατό έγλειψαν τα δάχτυλά τους.
Τα όχι πολύ βρασμένα ζυμαρικά, με τον σολομό, την κρέμα γάλακτος και το κρασί, δημιούργησαν κάτι νόστιμο και ιδιαίτερο μα πάνω απ’ όλα θρεπτικό, με τον σεφ της εκπομπής να αφήνει άφωνη τη Δανάη.
Δείτε παρακάτω τα υλικά της συνταγής και πώς μπορείτε να τη φτιάξετε:
- 400 γρ. λιγκουΐνι
- 600 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50-60 ml τσίπουρο
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200-250 ml κρέμα γάλακτος
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις