Λαχταριστά λιγκουΐνι με σολομό από τον Απόστολο Ρουβά
Μια εύκολη συνταγή που όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.
Με ένα ξεχωριστό αλλά εύκολο πιάτο έκλεισε η εβδομάδα στο «Πάμε Δανάη!». Ο Απόστολος Ρουβάς μαγείρεψε λιγκουΐνι με σολομό και όσοι βρίσκονταν στο πλατό έγλειψαν τα δάχτυλά τους.
Τα όχι πολύ βρασμένα ζυμαρικά, με τον σολομό, την κρέμα γάλακτος και το κρασί, δημιούργησαν κάτι νόστιμο και ιδιαίτερο μα πάνω απ’ όλα θρεπτικό, με τον σεφ της εκπομπής να αφήνει άφωνη τη Δανάη.
Δείτε παρακάτω τα υλικά της συνταγής και πώς μπορείτε να τη φτιάξετε:
- 400 γρ. λιγκουΐνι
- 600 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50-60 ml τσίπουρο
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200-250 ml κρέμα γάλακτος
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Μιλένα Αποστολάκη: Στη συνείδηση του κόσμου το ΠΑΣΟΚ είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και καιρό
- «Είναι το πιο χολιγουντιανό πράγμα που έχω ζήσει»: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ είχε στο σχολείο για φύλακα την Πάμελα Άντερσον
- Περιβαλλοντική δράση συμπερίληψης στο Δήμο Παλλήνης
- Γιάφκα στο Παγκράτι: Στην Ευελπίδων ο 49χρονος φιλόλογος – Πώς έφτασαν στα ίχνη του
- Ολλανδία: Ο ΥΠΕΞ ανέβαλε ταξίδι στο Ισραήλ μετά την απόφαση του ΔΠΔ – Χαμός στο κοινοβούλιο
- Κτηματολόγιο: Μήνυση Κυρανάκη για απάτη – Προσπάθησαν να ιδιοποιηθούν 45 ακίνητα σε Αγκίστρι, Ύδρα και Σπέτσες