Λαχταριστά λιγκουΐνι με σολομό από τον Απόστολο Ρουβά
Μια εύκολη συνταγή που όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.
Με ένα ξεχωριστό αλλά εύκολο πιάτο έκλεισε η εβδομάδα στο «Πάμε Δανάη!». Ο Απόστολος Ρουβάς μαγείρεψε λιγκουΐνι με σολομό και όσοι βρίσκονταν στο πλατό έγλειψαν τα δάχτυλά τους.
Τα όχι πολύ βρασμένα ζυμαρικά, με τον σολομό, την κρέμα γάλακτος και το κρασί, δημιούργησαν κάτι νόστιμο και ιδιαίτερο μα πάνω απ’ όλα θρεπτικό, με τον σεφ της εκπομπής να αφήνει άφωνη τη Δανάη.
Δείτε παρακάτω τα υλικά της συνταγής και πώς μπορείτε να τη φτιάξετε:
- 400 γρ. λιγκουΐνι
- 600 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50-60 ml τσίπουρο
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200-250 ml κρέμα γάλακτος
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Εξάρχεια: «Δεν είναι η πρώτη φορά» – Περιγραφές σοκ από την επίθεση 33χρονου σε 29χρονη
- ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0: Μια άδικη αποβολή έγραψε την ιστορία του παιχνιδιού
- Το προφίλ του νέου αστυνομικού της Βουλής που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία
- Μαγδεμβούργο: Νέο βίντεο με τον δράστη – Έπινε χαμογελαστός μπύρες σε σνακ μπαρ 24 ώρες πριν από το μακελειό
- Σεισμός τώρα στην Κρήτη – 4,7 Ρίχτερ
- Φιντάν σε αλ Σάρα: Δεν υπάρχει χώρος για Κούρδους στη Συρία