Λαχταριστά λιγκουΐνι με σολομό από τον Απόστολο Ρουβά
Μια εύκολη συνταγή που όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.
Με ένα ξεχωριστό αλλά εύκολο πιάτο έκλεισε η εβδομάδα στο «Πάμε Δανάη!». Ο Απόστολος Ρουβάς μαγείρεψε λιγκουΐνι με σολομό και όσοι βρίσκονταν στο πλατό έγλειψαν τα δάχτυλά τους.
Τα όχι πολύ βρασμένα ζυμαρικά, με τον σολομό, την κρέμα γάλακτος και το κρασί, δημιούργησαν κάτι νόστιμο και ιδιαίτερο μα πάνω απ’ όλα θρεπτικό, με τον σεφ της εκπομπής να αφήνει άφωνη τη Δανάη.
Δείτε παρακάτω τα υλικά της συνταγής και πώς μπορείτε να τη φτιάξετε:
- 400 γρ. λιγκουΐνι
- 600 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50-60 ml τσίπουρο
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200-250 ml κρέμα γάλακτος
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΕ – Τα αποτελέσματα
- Με 24ωρη επιτήρηση θα επιχειρήσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να αποτρέψει την απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων
- Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων σε Πιερία, Χαλκιδική και Καρδίτσα
- Επίσημο: Για ακόμη έναν χρόνο στη Ρεάλ ο Βάσκεθ
- Ασθένεια, εξάρτηση και θάνατος: Η σκοτεινή πραγματικότητα πίσω από την περλέ πρόζα της Τζέιν Όστεν
- Αισχύλεια 2024: Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Ελευσίνας