Πειραιάς: Σοκαριστική αποκάλυψη για τον 27χρονο χορευτή – Ήταν για μέρες ζωντανός στον ανοιχτό τάφο του
Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: «Tried everything…» – «έκανα ό,τι μπορούσα…»
Νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραζε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν άφωνοι.
«Here since 21.08.2020» έγραφε, δηλώνοντας ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια.
Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: «Tried everything…» – «έκανα ό,τι μπορούσα…»
Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκείνες τις ώρες έστειλε με αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο κι ένα μήνυμα στην οικογένειά του.
«Love you family, papa, Rick, Tiffany» – «Αγαπώ την οικογένεια», χαράσσοντας τα ονόματα του πατέρα, του αδελφού του Ρικ και της αδελφής του Τίφανι.
Εννέα μήνες μετά την τραγωδία του ζωντανού – νεκρού, παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτήρια της έπαυλης, βρήκαν το σκελετό του. Ήταν Παρασκευή 7 Μαΐου. Το σημείο που έμελλε να γίνει ο τάφος του, απείχε λίγα μόλις μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου που ήρθε στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.
Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ανέφερε σοκαρισμένος:
«Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσει που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα. Θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις».
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442