Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Εισαγγελική έρευνα για τη θνητότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

Αγρίνιο: Εισαγγελική έρευνα για τη θνητότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

Mε εισαγγελική παραγγελία προς  τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητείται να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ κοροναϊού του νοσοκομείου Αγρινίου παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδη Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, ο κ. Νικολάου, με εισαγγελική παραγγελία προς  τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητά να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ειδικότερα, ζητά να ερευνηθεί σε επίπεδο διοικητικών και νοσοκομειακών παραγόντων αλλά και ιατρών, ώστε να διαπιστωθεί αν ευσταθούν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί θνητότητας που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 100%.

Σε ενδεχόμενη θετική περίπτωση θα ερευνηθεί, με την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού,  αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις από τους εμπλεκόμενους, λαμβανομένων υπόψιν και των οικείων των θανόντων.

Η εξέλιξη έρχεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις ανακοινώσεις της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου, αλλά και της παραίτησης του Διοικητή Ανδρέα Τσώλη.

Sports in

LIVE: Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. Τηλεοπτικά από Novasports 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024