Για τον Λίβανο αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Αναστασία Τερζή. Η 26χρονη «Miss Greece 2021», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World Next Top Model» και αναμένεται να βάλει «φωτιά» στη σκηνή.
Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν συνολικά 50 χώρες αλλά η Αναστασία δεν έχει να αγχωθεί για τίποτα, καθώς έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες συμμετέχοντας στις επιδείξεις που διοργανώνονται σε σημαντικές εβδομάδες μόδας.
Θυμίζουμε ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International». Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ το 2014 στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International» και πήρε τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».
Δείτε την παρακάτω να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με την ελληνική σημαία λίγο πριν την αναχώρησή της:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας