Τάσος Μπερδέσης: Συγκινεί η εξομολόγηση του Γιώργου Μανίκα για τον πυγμάχο
Οι δυο τους ήταν κολλητοί φίλοι.
Στο «Πρωινό» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος μίλησε για τον χαμό του Τάσου Μπερδέση. Το μοντέλο ήταν κολλητός φίλος με τον πυγμάχο που δολοφονήθηκε στη Βάρη στις αρχές Ιουνίου.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survival Secret και έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Ο Γιώργος Μανίκας εξομολογήθηκε τα εξής στην εκπομπή: «Ήμασταν κολλητοί. Ήμασταν στο παιχνίδι μαζί 4 μήνες. Όταν ζεις με τον άλλον 24 ώρες την ημέρα, δημιουργείς μια σχέση πολύ ιδιαίτερη που τον θεωρείς οικογένεια. Νιώθεις πολύ οικεία, τους βάζεις μέσα στην καρδιά σου και δύσκολα τους βγάζεις. Του λες τα προσωπικά σου, τα εσώψυχά σου, οπότε γίνεσαι φίλος.
Ήταν με μια κοπέλα μαζί, είχε βρει τον δρόμο του, είχε ξεκινήσει πρωταθλητισμό ενεργά, έκανε αγώνες, προπονήσεις στο εξωτερικό με πολύ σκληρούς αντιπάλους. Γνωρίζω την μητέρα του, τον αδελφό του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι χάλια».
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442