Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, τρώει χαστούκι από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλική πόλη, Ντρομ.
Στο βίντεο φαίνεται ο πολίτης να κάνει πως τον… χαιρετά, ωστόσο όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια το απώτερο κίνητρό του ήταν να του δώσει ένα γέρο χαστούκι, το οποίο μάλιστα… ακούστηκε.
Η στιγμή που άνδρας δίνει χαστούκι στον Μακρόν (και ακούγεται)
Στη συνέχεια άνδρες της ασφάλειας του Μακρόν έπεσαν πάνω στον νεαρό που του επιτέθηκε, ενώ άλλοι απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο.
Πάντως, ο Εμανουέλ Μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν.
Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το BFMTV δύο άτομα συνελήφθησαν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.