Λευτέρης Πανταζής: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή – «Αρνήθηκα πρόταση συνεργασίας…»
«Όταν έπαιξα με τον Γιώργο Ζαμπέτα το κατευχαριστήθηκα! Ένιωθα ότι συνόδευα τον Μικ Τζάγκερ»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγος του, Σοφία Αγριμάκη. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε την πιο δελεαστική πρόταση που έχει δεχθεί στην καριέρα του μα αρνήθηκε να δεχθεί.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης τόνισε πως «πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω και πολλά χρήματα την οποία όμως απέρριψα γιατί δεν μου έκανε».
Η αποκάλυψη για τον Λευτέρης Πανταζή
«Ο φίλος μου Λευτέρης Πανταζής, που ήμασταν και στο γυμνάσιο μαζί, τότε ήταν σε ένα παραλιακό κέντρο και ήθελε να πάω να δουλέψουμε μαζί. Του λέει, ‘αδελφέ Λευτέρη σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν κάνω εγώ για αυτή τη δουλειά’. Το έχω κάνει πολλά χρόνια σαν εργάτης μουσικός, έχω συνοδέψει όλους τους τραγουδιστές . Μου έδινε δηλαδή τα 10πλασια από ότι έπαιρνα σε όλα τα άλλα μαγαζιά».
«Όταν έπαιξα με τον Γιώργο Ζαμπέτα το κατευχαριστήθηκα! Ένιωθα ότι συνόδευα τον Μικ Τζάγκερ».
Δείτε όσα είπε
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα
- LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ



