Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το πρόγραμμα του Άρη

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Άρη

Η πρώτη συγκέντρωση των κιτρινόμαυρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ενώ οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης απολαμβάνουν παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ του Άρη, καθώς τη Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε γκρούπ και θα περάσουν την ίδια μέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τέστ κορονοϊού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει.Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (15/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από το πρωί της ίδιας μέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/06) οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο». Το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα καταλύσει για μια ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024