Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να έζησε δύσκολες προσωπικές στιγμές μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη αλλά δε σταμάτησε ποτέ να εργάζεται.
Με τις αρμοδιότητές της ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece συμμετέχει ενεργά στα κοινά με νέες ιδέες.
H Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Δήμο Φυλής για δουλειά, ωστόσο απόλαυσε μια ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με ένα υπέροχο άσπρο άλογο τον Pablo!
«Με τον Pablo #happymomments #moodoftheday #lovehorses #nature #carpediem Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη φιλοξενία κ την ξεχωριστή εμπειρία της ξενάγησης στην ομορφιά της φύσης», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Μαρίνα Πατούλη.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.