Τι κι αν ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών τελείωσε; Οι τηλεθεατές «διψούν» να μάθουν τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς εποχής. Τα spoilers πέφτουν βροχή και ένα από αυτά θέλει τα αδέρφια, Νικηφόρο και Κωνσταντή, να έρχονται πιο κοντά την τρίτη σεζόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους αλλά και τη ζωή τους. Έχουν χάσει την περιουσία τους αλλά δεν θα σκύψουν το κεφάλι και θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Μάλιστα, θα τα καταφέρουν, θα ορθοποδήσουν και θα χτίσουν ξανά από την αρχή όσα γκρεμίστηκαν.
Τα spoilers λένε ότι οι δύο τους θα ανοίξουν μπουάτ στη Λάρισα. Η οποία και θα τους φέρει πολλά κέρδη. Όσο για τα προσωπικά τους, ο έρωτας με τις Σταμίραινες δεν μπορεί να σβήσει ό,τι κι αν έχει γίνει. Ο Κωνσταντής στην αρχή του τρίτου κύκλου θα χωρίσει από τη Δρόσω.
Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν είναι όπως πριν αλλά υπάρχει πάντα ο μικρός Σέργιος. Ο οποίος θα τους ενώνει για πάντα. Όπως άλλωστε και τα αισθήματά τους. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα και ο Κωνσταντής και η Δρόσω ξέρουν πολύ καλά ότι ο έρωτάς τους δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας