Γιώργος Ασημακόπουλος: Τα καταστήματα του κάνουν έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν
Η οικογένεια του παίκτη έβγαλε τα «όπλα» της για να τον κρατήσει στο Survivor.
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Τwitter, με αφορμή μία ανάρτηση που καλεί τους φανς του Γιώργου Ασημακόπουλου να ψωνίσουν από τα καταστήματά του με 30% έκπτωση προκειμένου να τον ψηφίσουν, για να παραμείνει στο Survivor.
O επιχειρηματίας είναι μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στο «Ευτυχείτε», υπάρχει μια ανάρτηση στα social media, η οποία τονίζει: «Πάμε δυνατά. Θετική ψήφο για τον Γιώργο μας. Τον στηρίξαμε έξι μήνες τώρα. Ο τελικός του Survivor είναι κοντά. Δίνουμε 30% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά σε όλα τα καταστήματά μας, με την επίδειξη μηνύματος της θετικής σας ψήφου. Με αγάπη από εμάς».
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442