Γλυκά Νερά: Μόνος του σε κελί ο 32χρονος πιλότος
Φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό
Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικης Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε το δεύτερο βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Μετά την μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και την προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη, ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε κατευθείαν στα κρατητήρια του 7ου ορόφου.
Βέβαια, είναι μόνος του σε κελί και φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό γιατί σύμφωνα και με τον συνήγορο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη ο κατηγορούμενος έχει αρχίσει να συνειδητόποιεί το μέγεθος της πράξης του.
- Βενεζουέλα: Ο νόμος περί χορήγησης αμνηστίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης