My Greece: Δέσποινα Βανδή και Έρρικα Πρεζεράκου μαγειρεύουν ταμπουλέ με κοτόπουλο
Πάνω σε μια βραχονησίδα της Μήλου για...έξτρα γεύση!
- Πώς πέθανε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Απεφάνθη ο ιατροδικαστής
- Εύβοια: Σοκαριστικοί ισχυρισμοί των πατροκτόνων – Η 26χρονη έριξε αγιασμό στο σώμα του πατέρα μετά τη δολοφονία
- Πληροφοριοδότης κατά της OpenAI βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Σαν Φρανσίσκο
- Οργασμοί ύπνου και μακροχρόνιες σχέσεις: Πέντε facts που μάλλον δεν ήξερες για το σεξ
Μια πεντανόστιμη συνταγή μαγείρεψαν η Δέσποινα Βανδή με την Έρρικα Πρεζεράκου πάνω σε μια μικρή βραχονησίδα γύρω από τα βράχια του Κλέφτικου, στη Μήλο.
Έχοντας στην παρέα τους τον πλοηγό σκαφών αναψυχής Ανδρέα Τσακίρη μαγείρεψαν ταμπουλέ με κοτόπουλο και πιπεριές.
Τα υλικά της συνταγής:
2 στήθη φιλέτο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο
2 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 μπωλ πλιγούρι
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. βασιλικό ξηρό
1 κ.γ. δυόσμο ξηρό
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. πιπέρι
1 πρέζα αλάτι
1 κύβο λαχανικών
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1/2 αγγούρι σε κυβάκια
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για το πλιγούρι
Σε ένα μπωλ προσθέτουμε μια κούπα πλιγούρι και προσθέτουμε βραστό νερό, μέχρι να το καλύψει, για να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και δυόσμο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Για να το φάμε, το βγάζουμε περίπου 10 λεπτά νωρίτερα από το ψυγείο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις