Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Πολωνίας, κόντρα στην Ισπανία, λέγοντας πως δεν φοβάται την ομάδα του Λουις Ενρίκε.

Χωρίς φόβο απέναντι στην Ισπανία θα παραταχθεί απόψε η Πολωνία, σύμφωνα με δηλώσεις του σταρ της δεύτερης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Όπως δήλωσε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του χρειάζεται να είναι απλά πειθαρχημένη προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία. Κατανοούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε σε αυτόν τον αγώνα με τη μέγιστη δέσμευση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αν παίζουμε ομαδικά, αγωνιστούμε πραγματικά για κάθε μπάλα και πηγαίνουμε σε κάθε μονομαχία, τότε μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία», είπε αρχικά αρχηγός των Πολωνών και πρόσθεσε:

«Κοιτώντας πίσω, στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας αποσταθεροποίησε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε τόσο γρήγορα, πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά και να κερδίσουμε. Το σημείο καμπής ήταν αναμφίβολα η κόκκινη κάρτα».

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024