Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος έδειξε αμηχανία και ψυχρότητα όταν τον έλυσαν», λέει ο Καλλιακμάνης στο MEGA

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος έδειξε αμηχανία και ψυχρότητα όταν τον έλυσαν», λέει ο Καλλιακμάνης στο MEGA

Για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτοντας τι του είχαν πει οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο του εγκλήματος.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Καλλιακμάνης ανέβασε μία φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκάλιασε το μωράκι μετά το έγκλημα, μία φωτογραφία που ράγισε καρδιές.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τον πιλότο και την νεκρή Καρολάιν… Μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε σε όλα όσα του μετέφεραν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά τη φωτογραφία που ανέβασα με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος ο Βαρδίκος. Δεν τον γνώριζα πριν. Μου είπε »ανεβάσατε μια φωτογραφία, εγώ είμαι στη φωτογραφία, εγώ πήρα το μωρό αγκαλιά.» Ο Χρήστος έχει ένα κοριτσάκι, μια κορούλα».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων όπως παραδέχτηκε έκλαιγαν αμφότεροι σε εκείνο το τηλεφώνημα.

Στοιχεία που δεν έβγαζαν νόημα

Όπως μετέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, ο αστυνομικός του είπε πως μπήκαν στο σπίτι, αποδέσμευσαν τον πιλότο, που έλεγε ότι πνίγειται και ο Χρήστος πήρε το μωρό το οποίο ήταν πάνω στη μητέρα.

Η παρατήρηση του αστυνομικού ήταν πως δεν είναι δυνατόν ένα μωρό 11 μηνών που μπουσουλάει να παρεμείνει δίπλα στη μητέρα, χωρίς να πέσει από το κρεβάτι, με βάση όσα περιέγραφε ο πιλότος.

Μόνο μία φορά πλησίασε το άψυχο σώμα της Καρολάιν

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς, βάσει των όσων μετέφεραν στον κ. Καλλιακμάνη, και η ψυχρότητα του πιλότου, ο τρόπος που πλησίασε το άψυχο κορμί της συζύγου του, αλλά και οι σπασμωδικές κινήσεις που έκανε απέναντι στο μωρό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης, «ο πιλότος έδειξε αμηχανία και ψυχρότητα. Πλησίασε το άψυχο κορμί της Καρολάιν και το σκούντηξε για να δει αν είναι ζωντανή ή όχι. Ο Χρήστος του είπε ότι έχει τελειώσει.»

» Εκείνη την ώρα πήρε αγκαλιά το μωρό ο πιλότος και έκανε πολύ άγαρμπες κινήσεις. Ο Χρήστος μου είπε “προσπαθούσε να συγκινήσει. Προσπαθούσε να δείξει ότι υποφέρει, αλλά το έκανε τόσο προσποιητά που δεν μπορούσε να πείσει»».

«Επίσης μου είπαν ότι όταν απομακρύνθηκε από το σώμα της συζύγου του δεν την ξαναπλησίασε».

Η ανάρτηση του αστυνομικού

Ο κ. Καλλιακμάνης επικοινώνησε με τον Χρήστο Βαρδίκο και μετά την τελευταία ανάρτησή του που έλαβε χώρα αφού ο πιλότος ομολόγησε το έγκλημά του.

«Μίλησα μαζί του και μετά την ομολογία. Του είπα “γιατί έκανες αυτή την ανάρτηση μετά την ομολογία;” Μου είπε σκεφτόμουν συνέχεια το πρόσωπο του μωρού. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024