Δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης ο Χάρι Κέιν όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αλλαγή και στα δύο ματς του ομίλου.
Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν , επιμένει ότι δεν έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης, παρά το δύσκολο ξεκίνημα της διαδρομής στο Euro 2020, όπου ο προπονητής του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, αναγκάστηκε να τον κάνει αλλαγή δύο φορές, όταν διαπίστωσε ότι κουράστηκε.
«Ο Γκάρεθ έχει δικαίωμα να κάνει τις αλλαγές που πιστεύει ότι είναι καλύτερες για την ομάδα», δήλωσε ο Κέιν στον Guardian. «Αυτό που μάθαμε σε προηγούμενα τουρνουά είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο καλύτερο σημείο την κατάλληλη στιγμή.
Η καλύτερη στιγμή για να φτάσεις στην κορυφή είναι στα στάδια νοκ-άουτ και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε από εκεί. Στην περίπτωσή μου, ήταν ένα σκληρό ζευγάρι αγώνων (Κροατία και Σκωτία), αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωσα σωματικά ότι δεν ήμουν σωστά. Ένιωσα να πηγαίνω σε αυτά τα παιχνίδια τόσο καλά όσο ένιωσα όλη τη σεζόν», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς εάν η επιθυμία να εγκαταλείψει την ομάδα του Τότεναμ, επηρέασε τις επιδόσεις του στην εθνική ομάδα, απάντησε: «Απολύτως όχι. Όλη μου η εστίαση είναι στο πώς μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα και πώς μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι σε αυτό το τουρνουά. Είμαι πλήρως επικεντρωμένος στη δουλειά εδώ.»
Η Αγγλία, που έχει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, πρέπει να νικήσει την Τσεχία στο Wembley την Τρίτη για να προκριθεί στους 16 τελευταίους στην πρώτη θέση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.