Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πρώην παίκτρια του MasterChef Μαρία Λαζαρίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη πραγματικά συμβαίνει με το «προφίλ» που φαίνεται να έχει σε εφαρμογή γνωριμιών.
Η Μαρία Λαζαρίδου, που συμμετείχε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αφού ενημερώθηκε από κάποιους διαδικτυακούς της φίλους πως υπάρχει ένα προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της σε site γνωριμιών, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για την ίδια αλλά για κάποιον που παριστάνει πως είναι εκείνη. Ζήτησε μάλιστα από όποιον μπορεί να κάνει αναφορά προκειμένου αυτό το προφίλ να “κατέβει”.
“Σε μια εφαρμογή γνωριμιών, υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με προσωπικά μου στοιχεία. Όποιος μπορεί παρακαλώ να κάνει αναφορά” έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.