Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσό» δώρο του Ατζούν σε Σάκη και Μαριαλένα για να μείνουν μαζί και μετά το Survivor

«Χρυσό» δώρο του Ατζούν σε Σάκη και Μαριαλένα για να μείνουν μαζί και μετά το Survivor

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν τραβήξει τα βλέμματα στο φετινό Survivor, τόσο με τις επιδόσεις τους, όσο και με το... love story τους.

Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης να βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι έτοιμος να τάξει… λαγούς με πετραχήλια στους δύο παίκτες για να παραμείνουν μαζί του και μετά το Survivor.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ο Ατζούν έχει καταλάβει ότι το δίδυμο «πουλάει» και έχει ήδη προσεγγίσει τους δύο παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Έχει γίνει μία μεγάλη πρόταση για να συνεχίσουν μαζί, μετά το παιχνίδι, σε ένα νέο project που θα τους ταιριάζει.

Μάλιστα, ο παραγωγός δεν έμεινε μόνο στην πρόταση αυτή. Μίλησε με τους παίκτες και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα τους προσφέρει. Οι λεπτομέρειες θα ξεκαθαριστούν μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Πριν καν τελειώσει το Survivor, ο Σάκης και η Μαριαλένα συζητούν στον Άγιο Δομίνικο με τον Ατζούν, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μέχρι στιγμής, φαίνονται ενθουσιασμένοι με την ιδέα αυτή και δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε μαζί σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή. Φυσικά, αν όλα αυτά πραγματοποιηθούν, τηλεοπτική τους στέγη θα είναι ο ΣΚΑΪ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Sports in

Άρης: Απαντάει μέσα στις επόμενες ώρες ο Φαμπιάνο

Μέχρι αύριο (7/7) θα υπάρχει οριστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024