Με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που επιμελήθηκε το μενού για το γεύμα που δόθηκε στο εστιατόριό της στο Κολωνάκι στους εκλεκτούς καλεσμένους της επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής Love It.

Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε στο μενού πολλών πιάτων που ετοίμασε για τους καλεσμένους και αποκάλυψε πως άρεσαν πολλές από τις γεύσεις της. Η ίδια ανέφερε πως όρος της συμφωνίας ήταν να μην αποκαλυφθεί κάτι για τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις ημέρες που θα βρίσκονταν στην Ελλάδα οι άνθρωποι που διοργάνωσαν την επίδειξη μόδας.

«Κάγκελο» η Μαλέσκου

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της μαγείρισσας του ΣΚΑΙ, που έχει και τη δική της εκπομπής στο κανάλι, ήρθε προς το τέλος.

Συγκεκριμένα, πριν να ολοκληρωθεί η συνομιλία τους, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας περιμένω όλους μαζί Ιωάννα με την παρέα σας να έρθετε εδώ. Να δώσετε τα φιλιά μου στον αγαπημένο μου, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, γιατί είναι πίσω από τις κάμερες».

Η ατάκα αυτή της Αργυρώς, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε πως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αλλά και η αρχισυντάκτριά της εκπομπής Love It, Δήμητρα Παλούδη αποχώρησαν πρόωρα, πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έφερε σε αμηχανία την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα τα δώσουμε. Μας ακούει…» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε