Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο Χουγκάζ
Ο Χουγκάζ έκανε όργια φέτος με τον Ιωνικό και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του με σκοπό να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ντίνος Μήτογλου.
Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Ντίνου Μήτογλου που συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και την αποχώρηση του Μπεν Μπέντιλ έχει «κενό» στο τέσσερα και προσπαθεί να το καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πράσινοι θέλουν και φέτος να επενδύσουν σε Έλληνες παίκτες και για αυτό είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Νικ Χουγκάζ, ο οποίος από μια καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας.
Ο Νικ Χουγκάζ ύστερα από τις φετινές εμφανίσεις του μπήκε στο μάτι των δύο «αιωνίων» και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του όντας πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του. Ο λόγος που κινήθηκε το τριφύλλι αστραπιαία για να κάνει δικό του τον παίκτη του Ιωνικού είναι αναμφίβολα η απουσία του Μήτογλου ενόψει της νέας σεζόν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ωστόσο να παρακολουθούν καιρό τώρα την περίπτωση του.
Φέτος, ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του πρωτάθλημα της Basket League, με τον παίκτη της ομάδας της Νίκαιας να μετράει κατά μέσο όρο 10.6 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και εκτός απρόοπτου θα υπάρξει οριστικό «deal» τις επόμενες μέρες, με τον Χουγκάζ όπως όλα δείχνουν να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με τους πράσινους (πιθανότατα τριετές).
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;