Καιρός: Εκρηκτικός συνδυασμός την Τετάρτη με 40άρια και αφρικανική σκόνη – Δείτε σε ποιες περιοχές
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ
Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται ο καιρός την Τετάρτη με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που στα ηπειρωτικά προβλέπεται να φτάσει κατά τόπους τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου, όμως στα νησιά και σε παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα δυτικά και τα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 και κατά τόπους στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442