Έναρξη της φάσης των νοκ-άουτ: Τώρα αρχίζει το πραγματικό Euro
Σέντρα στη φάση των νοκ-άουτ του Euro 2020 με την Ουαλία να αντιμετωπίζει τη Δανία και την Ιταλία την Αυστρία για τους «16» της διοργάνωσης
Η ώρα για το κυρίως μενού του Euro 2020 έφθασε.
Η φάση των νοκ-άουτ ξεκινά το Σάββατο (26/6) με τα πρώτα δύο παιχνίδια για τους «16» της διοργάνωσης η οποία αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον πλέον, αφού δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για καμία ομάδα.
Στις 19:00 η Ουαλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, στο παιχνίδι που ανοίγει το χορό των νοκ-άουτ.
Η ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλό της, ενώ για τη Δανία ήταν αρκετό το ξέσπασμα της τελευταίας αγωνιστικής με 4-1 επί της Ρωσίας, ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τρεις βαθμούς και μάλιστα ως δεύτερη.
Ο Ίθαν Αμπαντού είναι εκτός για τους Ουαλούς, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με την Ιταλία, ενώ για τους Δανούς δεν υπολογίζεται φυσικά ο μεγάλος άτυχος Κρίστιαν Έρικσεν.
Στο βραδινό ματς, η Ιταλία κοντράρεται με την Αυστρία (22:00) στο Γουέμπλεϊ και η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.
Η Σκουάντρα Ατζούρα έκανε το απόλυτο στον όμιλό της χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, ενώ η αντίπαλός της προκρίθηκε ως δεύτερη από το δικό της γκρουπ, με έξι βαθμούς.
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι η μεγάλη απουσία για την Ιταλία, ενώ και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν θα αγωνιστεί, με τους Αυστριακούς από την άλλη να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/6):
19:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρένα (Άμστερνταμ), Ουαλία – Δανία ΑΝΤ1
22:00 Στάδιο Γουέμπλεϊ (Λονδίνο), Ιταλία – Αυστρία ΑΝΤ1
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν συλληφθέντες των μετεκλογικών επεισοδίων μέχρι τη δίκη
- IBM: Επιχειρηματικές επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη με γνώμονα τα κριτήρια ESG
- Κυβερνοασφάλεια: Η T-Mobile έπεσε θύμα Κινέζων χάκερ
- Spirit AeroSystems: Οικονομική «ένεση» 350 εκατ. δολαρίων από την Boeing
- Tapestry: «Φρένο» στη συγχώνευση με την Capri, ιδιοκτήτρια των Versace και Michael Kors
- COP29: Πώς θα «πρασινίσουν» οι αναπτυσσόμενες χώρες, χωρίς να επηρεαστεί ο πληθυσμός τους