Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και κολάζει
Ακατάλληλη για καρδιακούς η ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια.
Δυναμικά έχε μπει το καλοκαίρι για την Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και φροντίζει να μας ενημερώνει γι’ αυτό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Πολύ συχνά ποστάρει φωτογραφίες, στις οποίες απολαμβάνουμε το καλλίγραμμο κορμί της και αναστενάζουμε (και όχι άδικα). Στην τελευταία τςη ανάρτηση τη βλέπουμε να ποζάρει σε μια πισίνα. Στη μια χαμογελά στον φακό και στη δεύτερη έχει γυρισμένη πλάτη, ενώ το βλέμμα της είναι «φωτιά».
Δείτε και θα καταλάβετε:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας


