Λαχταριστές σφακιανές πίτες και πεντανόστιμα κρητικά καλτσούνια
Άρωμα Κρήτης στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη»
Την κρητική κουζίνα της Κρήτης τίμησε ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» Απόστολος Ρουβάς, ετοιμάζοντας δύο από τις πιο διάσημες και νόστιμες συνταγές της.
Οι σφακιανές πίτες είναι γέννημα της Χώρας των Σφακίων και διάσημες όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Για τη ζύμη θα χρειαστούμε:
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
290 ml νερό
1 κ.γλ. αλάτι
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι
Για τη γέμιση:
800 γρ. ξινή μυζήθρα Κρήτης
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
- Το φαινόμενο Σαμπρίνα Κάρπεντερ «διδάσκει» από μια νέα στάση στο σεξ στα live της και τρελαίνει το διαδίκτυο
- Λίβανος: Νέο πλήγμα του Ισραήλ στη Βηρυτό – Εντολές εκκένωσης τριών χωριών στα νότια
- Ολυμπιακός: Mε επίθεση που πετάει!
- Λακωνία: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από κτίριο στο οποίο ξέσπασε φωτιά
- Emily in Paris: Ο Γκάμπριελ τελικά και στην 5η σεζόν μετά την «ωμή» κριτική του
- GP Λας Βέγκας: Μία επιχείρηση με κέρδη άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων