Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, όμως για τον Greak Freak ειδικότερα έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος φόργουορντ του NBA, μιλώντας στο δίκτυο ΤΝΤ, τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει πιο σκληρά και από τον Μάικλ Τζόρνταν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζουν πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στο NBA. Κάθε βράδυ, σε κάθε ματς όπου συμμετέχουν, δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Δεν μπορώ να βρω κανέναν παίκτη από τη δική μου εποχή που προσπαθούσε τόσο πολύ και τα έδινε όλα. Ούτε καν ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν στο επίπεδο του Γιάννη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.