Το Βέλγιο με ένα γκολ του Τόργκαν Αζαρ επικράτησε με 1-0 της Πορτογαλίας και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εκθρόνισε τους Ίβηρες και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.
Ωστόσο, αυτή η πρόκριση αποδείχθηκε πύρρειος για τους Κόκκινους Διάβολους, καθώς τραυματίστηκαν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού προς το τέλος της αναμέτρησης.
Αμφότεροι θα χάσουν τον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε δηλώσεις του τόνισε ότι, αν η ομάδα του πάρει την πρόκριση κόντρα στη Σκουάντρα Ατζούρα, έχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.