Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει το δικό της «Δραπέτη»
Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο music video που έχει δημιουργήσει ο Άκης Χρήστου και ξεχωρίζει για την ατμοαφαιρικότητα και την άψογη τεχνική του
Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Ο Δραπέτης» σε μουσική Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη και στίχους της Ειρήνης Τσαγκαράκη.
H Ρίτα Αντωνοπούλου για μία ακόμα φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα εξαιρετικό τραγούδι που αναδεικνύει τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες και την απαράμιλλη εκφραστικότητά της.
«Ο Δραπέτης» μιλά για την αλλοτρίωση των ανθρώπων, το τοτεμικό έμβλημα μιας κοινωνίας που έχει θεοποιήσει την ύλη και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς έναν νέο, ψηφιακό αυτή τη φορά, μεσαίωνα.
Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο music video που έχει δημιουργήσει ο Άκης Χρήστου και ξεχωρίζει για την ατμοαφαιρικότητα και την άψογη τεχνική του.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου δίνει το στίγμα του τραγουδιού σημειώνοντας:
«Αφιερωμένο σε όσους ακόμη περπατάνε πάνω σε αυτή τη γη νομίζοντας ότι τους ανήκει χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα από τη μαγεία της ζωής…»
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του
- Οι λόγοι που Τσέφεριν-Γκαγκάτσης έβαλαν στο… ψυγείο το θέμα της παραμονής του Λανουά
- Γυναίκα κατηγορείται ότι ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT για να δηλητηριάσει τρεις άνδρες
- Παπασταύρου: Πολύπλευρος ο ρόλος της Ελλάδας στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης





