Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος βιαστής της εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα
Πρόκειται για σεσημασμένο 23χρνο Αφγανό, ο οποίος το απόγευμα της 22ας Ιουνίου είχε προσεγγίσει τη νεαρή γυναίκα έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Ομόνοια και αφού την παρέσυρε σε ένα στενό τη βίασε
Πρόκειται για σεσημασμένο 23χρνο Αφγανό, ο οποίος το απόγευμα της 22ας Ιουνίου είχε προσεγγίσει τη νεαρή γυναίκα έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Ομόνοια και αφού την παρέσυρε σε ένα στενό τη βίασε.
Ακολούθως η νεαρή αναζήτησε τη βοήθεια τριών Πακιστανών που περνούσαν από το σημείο οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν.
Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά. Η 25χρονη βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στην Αστυνομία με τη βοήθεια των περιοίκων και λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν οι 3 και τελικώς προφυλακίστηκαν οι δύο. Ο Αφγανός είναι γνωστός στα στέκια της Ομόνοιας αφού πέραν του ποινικού του παρελθόντος έχει μεγάλες αντιπαλότητες με ομοεθνείς του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.