Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει ότι γύρισε από το Survivor με ένα βρακί
Ο παρουσιαστής μίλησε για το κρούσμα κοροναϊού ανάμεσα στους παίκτες, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τα σχέδιά του για το μέλλον.
Στην Ελλάδα επέστρεψε χτες από την Δομινικανή Δημοκρατία ο Γιώργος Λιανός, καθώς τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης που παρουσιάζει ολοκληρώθηκαν εκεί και πλέον, ξεκινάει η προετοιμασία για τον ημιτελικό και τον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου αντίστοιχα.
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο ο παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες που τον περίμεναν και αποκάλυψε: «Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δεν μας έστειλε τις βαλίτσες. Με ένα βρακί γυρίσαμε».
Στη συνέχεια σημείωσε: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το φετινό νομίζω και για τα παιδιά τα οποία το έζησαν και σε αυτό νομίζω πως οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δεν με άγχωσε. Είναι μια ομαδική δουλειά, το κάστινγκ ήταν καταπληκτικό και βγήκε ένα ωραίο αποτέλεσμα».
Όσον αφορά τον τελικό που θα γίνει στα ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου υπογράμμισε ότι δεν αγχώνεται που θα είναι live αλλά έχει προβληματιστεί μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κοροναϊού ανάμεσα στους πρώην παίκτες που είναι να δώσουν το «παρόν».
Τέλος, για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για του χρόνου. Κάτσε να ολοκληρώσουμε αυτό πρώτα».
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

