Το νερό MINOA έχει οικολογική συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό. Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο -το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές – η ανακυκλώσιμη συσκευασία του διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού. Μετά από κάθε χρήση, το καπάκι κλείνει και πάλι, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις να πιεις, να το κάνεις σαν να ανοίγεις τη συσκευασία για πρώτη φορά. Ένα εμφιαλωμένο νερό πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων, το νερό σε χάρτινη συσκευασία, ήρθε να γίνει η ανάσα δροσιάς που χρειάζεσαι.

Τα 3 Platinum διεθνή βραβεία τους πρώτους κιόλας δύο μήνες από την κυκλοφορία του ΜΙΝΟΑ,  ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το όραμα του Μανώλη Τσαλδάρη αγκαλιάστηκε από το κοινό που αναγνώρισε τη μοναδικότητα του premium εμφιαλωμένο νερού από το Ζερβοχώρι της Ημαθίας.

Ο άνθρωπος πίσω από το νερό ΜΙΝΟΑ

Ο Μανώλης Τσαλδάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τελειώνοντας τις σπουδές του ως Μηχανολόγος Μηχανικός αποφάσισε να ασχοληθεί με έναν τομέα που αγαπούσε πάντα, μιας και από μικρός ήταν λάτρης της φύσης, την Ανακύκλωση.

Ξεκινώντας να χτίζει το όνειρό του, αποφάσισε να δημιουργήσει μία πράσινη μονάδα ανακύκλωσης μετάλλων στον Ρέντη Αττικής προ δεκαετίας σχεδόν, βάζοντας ένα λιθαράκι στο μεγάλο του στόχο – έναν πιο καθαρό και οικολογικό πλανήτη!

Έτσι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια νέα συνθήκη για τα Ελληνικά δεδομένα, πήρε την απόφαση να επεκταθεί στον τομέα του Water Technology. Ο Μανωλης Τσαλδάρης αφού έλαβε πολλαπλή εκπαίδευση στον τομέα αυτό από την Κίνα, μια χώρα με πολλά προβλήματα στο νερό, κατάφερε να διαπρέψει σ’ ένα τομέα που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, τον κλάδο της φίλτρανσης του νερού. Έτσι έφερε τεράστιες αντιπροσωπείες φίλτρων νερού στην Ελληνική αγορά (shop.waterfresh.gr).

Ως ανήσυχο πνεύμα, η πετυχημένη του πορεία στον κλάδο του νερού, δεν έμεινε εκεί! Πολύ γρήγορα αποφάσισε να καινοτομήσει μπαίνοντας και στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, δημιουργώντας την 1η χάρτινη συσκευασία νερού ΜΙΝΟΑ!

Το νερό ΜΙΝΟΑ κατάφερε να αποσπάσει 3 Platinum διεθνή βραβεία, κάνοντάς το να μένει στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών.

Περισσότερες Πληροφορίες:

www.minoawater.gr

Τηλέφωνο: 2104913132