Seven Mile Road: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γειτονιά του πλανήτη – Δεν πατά ούτε η αστυνομία
Στους δρόμους γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, ενώ δολοφόνοι και κλέφτες έχουν βρει εκεί καταφύγιο.
- Η τηλεθέαση του debate ΣΥΡΙΖΑ – Ελπίδες για τη συμμετοχή στην κάλπη της Κυριακής – Η σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ
- Ο καλλιτέχνης που απείλησε ότι θα κατέστρεφε πολύτιμα έργα τέχνης αν ο Τζούλιαν Ασάνζ πέθαινε στη φυλακή
- Για ποια εγκλήματα κατηγορούνται οι Νετανιάχου, Γκάλαντ και Ντέιφ
- Να απομονώσει τους αποστάτες καλούν οι 87+ τον πολιτικό κόσμο - «Να μην αποδεχτούν έδρες προϊόν συνωμοσίας»
Ληστείες, βία, διακίνηση ναρκωτικών και ανταλλαγή πυρών. Όχι δεν πρόκειται για την περιγραφή του σεναρίου κάποια ταινίας αλλά για την καθημερινότητα της πιο επικίνδυνης γειτονιάς του πλανήτη. Την Seven Mile Road του Ντιτρόιτ.
Η παραβατικότητα που λαμβάνει χώρα, ειδικά τα βράδια, κρατά μακριά ακόμα και την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που θα πέσει ο ήλιος οι αστυνομικοί των τοπικών τμημάτων αποφεύγουν να πλησιάζουν την περιοχή που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της παρακμής. Τα παλαιότερα χρόνια έσφυζε από ζωή, καθώς φιλοξενούσε την βιομηχανία αυτοκινήτων των ΗΠΑ, με εκατοντάδες εργαζόμενους.
Ωστόσο, η αποχώρησή τους από εκεί είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει η φτώχεια και σήμερα η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα. Όπως και σε άλλες επικίνδυνες γειτονιές του πλανήτη, κουμάντο κάνει μία συμμορία, οι Seven Mile Bloods, η οποία ασχολείται με το εμπόριο κρακ, το πιο δημοφιλές ναρκωτικό στην πόλη.
Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «No-Go Zones – World’s Toughest Places» ο αρχηγός της συμμορίας, ο «Money», σημείωσε: «Το εμπόριο ναρκωτικών είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Ο καλύτερος σου φίλους μπορεί να κλωτσήσει έτσι από αυτό». Στα διαμερίσματα αξίζει να σημειωθεί ότι ζουν δολοφόνοι και κλέφτες ενώ η γειτονιά είναι απαγορευτική για τις οικογένειες με παιδιά
Η απουσία της αστυνομίας:
Η αστυνομία πλησιάζει την περιοχή μόνο τις πρωινές ώρες. Το βράδυ την θέση της παίρνουν κυνηγοί επικηρυγμένων που είναι άνδρες εκπαιδευμένοι από τις ειδικές δυνάμεις. Ο Tommy Depung που έχει συλλάβει πάνω από 2.500 άτομα μίλησε στο ίδιο ντοκιμαντέρ, τονίζοντας: «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά και με πυροβολισμούς αντίπαλων συμμοριών. Η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να είναι παραγωγική, αλλά δεν είναι εύκολο».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις