Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου, καθώς βγήκε για φαγητό με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Η μητέρα της πρώην -πια- παίκτριας του Survivor κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είχε εκφραστεί πολλές φορές την άρνησή της για τη σχέση της 25χρονης με τον επιχειρηματία. Χαρακτηριστικό είναι, πως σε πολλές δηλώσεις της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε να επανασυνδεθούν τα δύο παιδιά.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση του Survivor η Μαριαλένα και ο Σάκης συνεχίζουν να έχουν επαφές, με την κυρία Γεωργία να ανέχεται την εν λόγω κατάσταση. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρομελιώτη συναντήθηκαν και πήγαν για φαγητό στο Περιστέρι, με την νεαρή κοπέλα να ανεβάζει ένα βίντεο στον λογαριασμό της στα social media. Το εν λόγω βίντεο αυτό με τη σειρά της, αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook και η μητέρα της.

Δείτε το παρακάτω:

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκλειστικά στο ΟΚ!

Στο περιοδικό ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει μαζί με τα «Νέα» αυτό το Σαββατοκύριακο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά αποκλειστικά για την εμπειρία του Survivor. Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Σάκη Κατσούλη και τονίζει ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη.