Για τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης μίλησε ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής Ηλία Μαμαλάκης.
Όπως αποκάλυψε η νέα διάταξη της κυβέρνησης για αμιγείς και μεικτούς χώρους στην εστίαση προκάλεσε «πονοκέφαλο» στους εστιάτορες . «Έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την κατηγορία στην οποία επρόκειτο να ανήκει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης και στην συνέχεια θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τους πελάτες και τις διαμαρτυρίες τους.»
Ο ίδιος εξέφρασε την προτίμηση του να υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι στο εστιατόριό του
Δεν έκρυψε επίσης την μεγάλη του ανησυχία για την έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες «Μας τρομάζει πάρα πολύ η φάση που βρισκόμαστε τώρα, η απειλή του 4ου κύματος είναι πολύ ισχυρή. Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «Δεν θα αντέξει άλλο κλείσιμο η εστίαση, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να ‘χει τα μαγαζιά δεν θα γεμίσουν όπως γινόταν παλαιότερα.»
Στην συνέχεια, σχετικά με τον εμβολιασμό των υπαλλήλων του προσωπικού στην εστίαση , τόνισε πως κατά την άποψη του θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός.
Τέλος για την χρήση μάσκας στα εστιατόρια επεσήμανε ότι θα ήταν καλό να μην αφαιρείται μέχρι κάποιος να καθίσει στο τραπέζι ή ακόμα και μέχρι να ξεκινήσει να τρώει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.