Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Φτιάχνει τιραμισού μαζί με τη Δανάη Μπάρκα και τον Απόστολο Ρουβά
Το πιο γλυκό «αντίο» μας επεφύλασσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!»
- Συγκλονίζει ο 95χρονος γιατρός του Πολυτεχνείου: Καμιά αμφιβολία για τους νεκρούς – Πολλοί τραυματίστηκαν από σφαίρες
- Πώς υποδέχτηκαν την επικοινωνία Σολτς - Πούτιν σε Λονδίνο και Παρίσι - Κινήσεις τακτικής στην σκακιέρα
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν προτρέπει σε βελτίωση των στρατιωτικών δυνατοτήτων για πόλεμο, λέει το KCNA
- Παρέλαση μασκοφόρων ενόπλων νεοναζί στο Οχάιο
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κομμάτι τιραμισού;
Ένα αγαπημένο γλυκό μας ετοιμάζει σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς.
Το τιραμισού είναι ένα γλυκό που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξει κανείς.
Ο Απόστολος Ρουβάς μοιράζεται τα μυστικά για ένα πετυχημένο και απολαυστικό τιραμισού.
Για την κρέμα:
500 γρ. μασκαρπόνε
150 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 μεσαία αυγά
Εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
250 ml γάλα φρέσκο πλήρες
70 ml κρασί Μαρσαλα
1 δόση δυνατού εσπρέσσο
1 πακέτο σαβαγιάρ
Κακάο για το σερβίρισμα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
Δείτε τα βήματα αναλυτικά:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις