Κάρολος – Χάρι: Μυστική συνάντηση για τους δύο πρίγκιπες
Ποιος ο σκοπός του τετ α τετ;
Να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον γιο του φαίνεται πως επιθυμεί ο πρίγκιπας Κάρολος. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και με αφορμή την επίσκεψή του αυτή ο πατέρας του θέλησε να έρθουν πιο κοντά.
Μια πηγή από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα της Ουαλίας είπε στην Daily Mail ότι ο Κάρολος «σχεδίαζε ένα δείπνο τετ α τετ με τον Χάρι κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Μου είπαν ότι ο Κάρολος – που σύμφωνα με πληροφορίας ήταν στην Σκωτία όταν έλαβε χώρα η τελετή στο Παλάτι του Κένσινγκτον- σκόπευε να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Χάρι, έπειτα από την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της συζύγου του, Μέγκαν, στην Όπρα Γουίνφρεϊ», αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.
Ωστόσο, «παραμένει ασαφές εάν το δείπνο τελικά πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί», καθώς οι πηγές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερα στο Μέσο.
- Επίθεση στο Μόναχο: Μια μητέρα και η δίχρονη κόρη της υπέκυψαν στα τραύματά τους
- Τρόφιμα και κλιματική αλλαγή: Για νέα άνοδο τιμών το 2025 προειδοποιούν οι ειδικοί
- LIVE: Φιορεντίνα – Κόμο
- Γλυφάδα: Η σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)