Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι BMW X5, X6 και Χ7 ανεβάζουν... τους τόνους

Οι BMW X5, X6 και Χ7 ανεβάζουν… τους τόνους

Η βαυαρική φίρμα αποκαλύπτει τρεις νέες, περιορισμένης παραγωγής ειδικές εκδόσεις για τα μεγαλύτερα SUV της που θα προσφέρουν στους δυνητικούς ιδιοκτήτες τους ακόμα περισσότερες δυνατότητες να ξεχωρίσουν με την επιλογή τους

H ΒMW αποκαλύπτει τρεις νέες ειδικές εκδόσεις των μεγαλύτερων SUV της προσφέροντας στους δυνητικούς ιδιοκτήτες τους την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους κάτι που του θα τους εξασφαλίσει αποκλειστικότητα, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα κατασκευαστούν σε εξαιρετικά μικρούς αριθμούς, αλλά και μια σειρά οπτικών αναβαθμίσεων που απογειώνουν τη δυναμική των επιβλητικών μοντέλων.

Οι νέες εκδόσεις συστήνονται ως Black Vermillion Edition στην περίπτωση των Χ5 και Χ6 και ως  Frozen Black Edition σε ό,τι αφορά την Χ7 και εστιάζουν σε μια σειρά σχεδιαστικών αναβαθμίσεων και λεπτομερειών που αποσκοπούν να προσδώσουν μια ακόμα πιο επιθετική και δυναμική όψη στα SUV μοντέλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιορίζονται αποκλειστικά στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις συστάσεις οι Χ5 και Χ6 Black Vermillion Edition θα κατασκευαστούν σε μόλις  μονάδες ενώ η Χ7 Frozen Black Edition σε μόλις πέντε αντίτυπα.

Σε ό,τι αφορά τις ιδιαιτερότητες τους, οι εκδόσεις Black Vermillion ξεχωρίζουν από τις κόκκινες λεπτομέρειες που επεκτείνονται και στην γρίλια και τονίζονται από LED φωτισμό. Κόκκινες είναι και οι δαγκάνες των φρένων που παρεπιδημούν πίσω από σκούρους γκρι ματ τροχούς 22 ιντσών που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις συγκεκριμένες εκδόσεις.

Ανασχεδιασμένοι με βάση το πιο επιθετικό σκεπτικό είναι και οι πρόβολοι μπροστά και πίσω ενώ η αναβάθμιση επεκτείνεται και στο εσωτερικό με νέες, εξίσου «σκοτεινές» επενδύσεις με κόκκινες ραφές, τα διακριτικά της έκδοσης σε πλήθος σημείων καθώς και μια σειρά έξτρα εξοπλιστικών στοιχείων όπως το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins και η πανοραμική ηλιοροφή.

Στην περίπτωση της Χ7 Frozen Black Edition οι αλλαγές είναι λίγο πιο διακριτικές, αρχίζοντας με την απόχρωση του αμαξώματος και τους αντίστοιχης σχεδιαστικής λογικής τροχούς των 22 ιντσών. Στην προκειμένη περίπτωση οι κόκκινες λεπτομέρειες αντικαθίστανται από γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα ενώ το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα επεκτείνεται και στις δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις Alcantara σε χρώμα ανθρακί και τα νέα χειριστήρια της BMW από κρύσταλλο καθώς και ένας πιο γενναιόδωρος εξοπλισμός από τις συνήθεις εκδόσεις της Χ7.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024