
Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για συνεργάτη που έφυγε από την εκπομπή της
Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό ωστόσο την ερχόμενη σεζόν θα αποχωριστεί δυο πολύ καλούς της συνεργάτες
Αυλαία έριξε την Κυριακή η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται».
Η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό και ήταν πολύ συγκινημένη αφού την ερχόμενη σεζόν θα αποχωριστεί δυο πολύ καλούς της συνεργάτες, τον Κώστα Τσουρό και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το «Καλύτερα δε γίνεται», ο Κώστας Τσουρός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και τη Ναταλία Γερμανού για τη συνεργασία και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.
«Όπως είπες και χτες στο φινάλε της εκπομπής μας @natalia_germanou αυτή η παρέα δεν θα σπάσει ποτέ!
Τα δάκρυα στα μάτια μου τα είπαν όλα… τα υπόλοιπα τα ξέρετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά! @evelina_nikoliza @natalia_argyraki @panagiotis_ruff @theodorekoutsogiannopoulos @billdrimousis και φυσικά όλοι οι συνεργάτες μας ανεξαιρέτως!
3 χρόνια @kalyteradeginetai για μένα! Εύχομαι σε εσάς, η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο μαγική όπως η φετινή! Πάντα με αλήθεια… όποια κι αν είναι αυτή! Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε ο Κώστας Τσουρός.
Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού η οποία προέβη στο εξής σχόλιο:
«Αγάπη για όσα περάσαμε μαζί και χαρά για τα καλύτερα που έρχονται .Ψαράκι μου ευαίσθητο.. για σένα έχει μόνο προς τα πάνω πια ! Σ αγαπάω».
- Η Mirror «απορρίπτει» Ελλάδα και Ισπανία – Προτείνει πιο οικονομικούς προορισμούς
- Κατώτατος μισθός: Στα 880 ευρώ από 1η Απριλίου – Αναλυτικά παραδείγματα – «Στόχος τα 950 ευρώ το 2027»
- Σκαλόνι: «Συγχωρώ τον Ραφίνια, γιατί ξέρω ότι δεν το έκανε επίτηδες»
- Μέσι : «Πάντα απαντάμε μέσα από το ποδόσφαιρο»
- Άνδρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Αχαρνών
- Βραδύπορα: Αφού ο άνθρωπος καταστρέψει τον πλανήτη, ποιος θα είναι ο τελευταίος επιζών;