Ακριβώς όταν σκεφτήκαμε ότι τα έχουμε δει όλα, το HBO Max μας δίνει ένα νέο ραντεβού για τρας ριάλιτι γνωριμιών (τρέμε Fire Island).

Τη Δευτέρα, η υπηρεσία streaming παρουσίασε το τρέιλερ για μια επερχόμενη σειρά που ονομάζεται FBoy Island, στο οποίο 24 άνδρες ανταγωνίζονται για την προσοχή 3 γυναικών σε ένα τροπικό νησί (κλασικό). Ωστόσο, η ανατροπή είναι ότι οι μισοί άντρες, ugh, είναι «καλά παιδιά για σπίτι» (Nice Guys) ενώ τα άλλα μισά είναι εκεί για να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο – και εναπόκειται στις κυρίες να εξερευνήσουν ποιος είναι εκεί για αγάπη και ποιος είναι εκεί για χρήματα.

Δηλαδή ότι μπορεί να συμβεί σε ένα απλό Tinder date…

View this post on Instagram

A post shared by FBOY Island (@fboyisland)

View this post on Instagram

A post shared by FBOY Island (@fboyisland)

View this post on Instagram

A post shared by FBOY Island (@fboyisland)

Αλλά πώς ακριβώς θα το πετύχει αυτό το FBoy Island;

Λοιπόν, βλέποντας πώς είναι ο δημιουργός του The Bachelor’s Elan Gale, μπορείτε να περιμένετε πολλές προκλήσεις, δράμα, μπικίνι, ψεύτικους καυγάδες και ειδυλλιακά παραθαλάσσια τοπία. Όλα αυτά για να καταφέρουν οι κυρίες να ξεχωρίσουν τα τίμια παιδιά από τους αλήτες που θα «καταστρέψουν» τη ζωή τους. Λοιπόν, μαζί με τα κωμικά σχόλια ευγενική προσφορά της κωμικού Nikki Glaser, περιμένετε 10 επεισόδια με προδοσίες, πάθη και τα αγόρια που η μαμά σας πάντα σας προειδοποιούσε να μείνετε μακριά τους.

Δείτε το τρέιλερ