Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Μύκονο: «Η Πελώνη να μας εξηγήσει πώς η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο»

ΣΥΡΙΖΑ για Μύκονο: «Η Πελώνη να μας εξηγήσει πώς η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο»

Διαστάσεις παίρνει η πολιτική κόντρα μετά την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του νέου κοροναϊού. Ο ΣΥΡΙΖΑ απανά στην κυβερνητική εκπρόσωπο, που είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «κατά συρροήν ψεύτη»

«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κυρία Πελώνη, αντί να βρίζει, να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη, να μας εξηγήσει πώς ακριβώς τα έκανε η κυβέρνησή της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «κατά συρροήν ψεύτη».

Και αυτό, επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο ως «πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης».

Η Κομουνδούρου καταλήγει στην ανακοίνωσή της πως αν η κυβερνητική εκπρόσωπος, «αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊό δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια».

Sports in

Η Uefa έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024